A Fidesz szerint Rogán Antal csak az egyik gyerekét vitte el a BL-döntőre

politika
2015 június 13., 11:32
comments 116

A kormánypárt a “Rogán Antal is ott volt a BL-döntőn Berlinben, ráadásul családostul” című cikkünkre reagált.

"Ma megjelent, Rogán Antal is ott volt a BL-döntőn Berlinben, ráadásul családostul című cikkükben megjelent képek nem Rogán-Gaál Cecíliát ábrázolják. A szóban forgó mérkőzésen Rogán Antal felesége és legkisebb gyermeke nem vett részt. A szóban forgó cikkben az a felvétel, amely csak a gyermeket ábrázolja nyilvánvalóan hamisítvány. Amellett, hogy a gyermekről készült kép közlése sérti a gyermek személyiségi jogait, abba a kép-és videóhamisítási törvénybe is ütközik, amely a bajai videó kapcsán született. Ezért a hétfői nap folyamán megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

Rogán Antal maga finanszírozta az utat és a jegyeket a BL-döntőre, éppen ezért a részletek nem tartoznak a nyilvánosságra. Arra azonban felhívjuk a figyelmüket, hogy mivel úgy nevezett korlátozott kilátású helyekről van szó, az Önök által leírt jegyár nem felel meg a valóságnak."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.