A náci Németországot idéző egyenruhában és horogkeresztekkel lépett fel egy mexikói cheer-dance gyerekcsapat

külföld
2015 június 13., 16:15
comments 234

A mexikói Guadalajarában még május végén rendezték meg a pompom és a dance elemeit vegyítő cheer-dance versenyt 192 csapattal, de csak a héten terjedt el arról az abszurd előadásról készült felvétel, amin a 10-16 éves gyerekek horogkeresztekkel, vörös karszalagokkal, egyenruhában masírozva adták elő a számukat, és az egyikük még karlendített is a közönségnek.

A verseny szervezője, Enrique Casas azt mondta, a lányok nagyon durván támadó erőszakos kommenteket kaptak, pedig valószínűleg fogalmuk sem volt arról, mit jelképeztek a jelmezek. Mindenesetre oda fognak figyelni, hogy máskor ilyen ne történhessen.

Mexikóban egyébként nincs jelentősebb neonáci mozgalom – írja a Telegraph. (via Cink)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.