A szombathelyi MSZP tette ki a "Ha Magyarországra jössz, nem tudnál hozni egy épeszű miniszterelnököt?" plakátokat

POLITIKA
2015 június 13., 06:26

Először csütörtökön, majd pénteken jelentek meg Szombathelyen a kormány plakátjai hasonlító, de más szöveget tartalmazó plakátok.

epeszu

A RTL Klub Híradója kiderítette, hogy még nem a Kétfarkú Kutyapárt, vagy egy egyéni akcióról van szó. A tizenkét plakátot a helyi MSZP irodája fizette és rakta ki. Czeglédy Csaba, a helyi MSZP vezetője megerősítette a televízió információt, és elmondta, hogy jövőhéten még tizenkettő hirdetést tesznek ki. Czeglédy szerint az akció mintegy 2-300 ezer forintjába kerül a pártnak. (RTL Klub Híradó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.