Eldurvult a szemétkedés: elhitették a haverjukkal, hogy szó szerint halálra rémített egy embert

meghökkentő
2015 június 13., 16:32

A Royal Stampede nevű ausztrál átverőpáros (Mark Reynolds és Richy Sandham) megkért egy havert, Michaelt, hogy egy új videójukhoz ijesztegessen embereket nyúljelmezben előugrálva. Ő boldogan vállalja a feladatot, csakhogy amikor egy nőt és az apját ijeszti meg, a férfi összeesik, a nő pedig sírva üvölti, hogy az apja szívbeteg. Mentőt hívnak, ami elviszi az urat.

link Forrás

Amikor a kórháznál a haverjai elmondják Michaelnek, hogy a férfi belehalt a szívrohamba, a srác teljesen kiborul. Hát még akkor, amikor elősétál a halottnak hitt ember, és kiderül: Michael lett átverve.

A srác persze teljesen kiakadt, de azóta már megbocsátott. A Royal Stampede szerint ezzel átléptek egy határt a viccelődésben. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.