Ilyen nincs: a Blikk szerint egyszerűen ellopták a paksi bővítés egyes terveit

bűnügy
2015 június 13., 06:02

A Blikk úgy tudja, hogy a Paksi Atomerőmű egyik vezetője olyan hatalmas intelligenciával rendelkezik, hogy mikor egy találkozóra ment a Belgrád rakpartra, autójában hagyta a laptopját és pár adathordozóját. Rajtuk a készülő erőmű, a Paks II. egyes terveivel, dokumentációjával.

photo_camera PETER G. KISS / AFP

Mikor a vezető végzett a megbeszéléssel, arra ért vissza autójához, hogy a számítógépét ellopták. Azonnal feljelentést tett, de sem a gépet, sem a tolvajt nem találják.

A BRFK a Blikknek azt mondta, hogy lopás bűntette miatt folyik az eljárás, de a kiemelt ügyek főosztálya jár el az ügyben, ami egy hagyományos autófeltöréshez képest eléggé szokatlan.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.