Lego-professzort keres a Cambridge-i Egyetem

Játék
2015 június 15., 14:43
comments 28

Ennél tényleg nehéz jobb akadémiai álláshelyet találni. A világ egyik legtekintélyesebb egyeteme keres most valakit, aki a Játék az oktatásban, a fejlődésben és a tanulásban témakör oktatója lenne.

Az állás betöltéséhez sajnos elég komoly feltételeknek kell megfelelni. Ennek ellenére is érdemes lehet persze pályázni bárkinek. A poziciót a Lego Alapítvány finanszírozza, melynek célja, hogy egy olyan jövőt alkossanak meg, ahol a játékon keresztüli tanulás segíti a gyermekeket abban, hogy kreatívak legyenek és életen át tanuljanak. A posztra a Lego 2,5 millió dolláros keretet különített el.

photo_camera (RIE ISHII / AFP)

A leendő oktató egyben a most létrehozandó, Játék az Oktatásban, Fejlesztésben és Tanulásban Kutatóközpont igazgatója is lesz egyből. (Quartz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.