Rendőrségi guminő a „X. Sörlock Holmes” elnevezésű Baranya megyei bűnügyi technikai versenyen

Át is adnám a szót a rendőrség honlapjának:

Az idei évben a Szigetvári Várban rendezték meg június 12-én a

„X. Sörlock Holmes” elnevezésű megyei bűnügyi technikai versenyt.

A rangos szakmai viadalt a rendezvény védnöke Dr. Harmati Béla r. alezredes, a Szigetvári Rendőrkapitányság kapitányságvezetője nyitotta meg, majd megkezdődött a tizenhárom csapat versengése. A három főből álló csapatok az impozáns történelmi emlékhelyen felállított állomásokon elméleti és gyakorlati feladatokat oldottak meg, amelyek a jubileumi évben a vár történelméhez is kötődő különféle ügyességi gyakorlatokkal - falmászás, ágyúhúzás, íjászat - egészültek ki.

A verseny győztese a Siklósi Rendőrkapitányság „Balkán Express” fantázianevű csapata lett, második helyen a Sellyei Rendőrőrs „Méhecske csoportja”, harmadik helyen a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály helyszínelői, a „P.É.C.S.I.” elnevezésű csapat végzett. Amíg a csapattagok különböző szituációs gyakorlatokban bizonyították hozzáértésüket, a szurkolótábor tagjai szabadtéri bográcsfőzésben keltek versenyre, amelyet

a zsűri döntése alapján a TEK csapata nyert meg.

A közel háromszáz résztvevő hangulatáról az egész napos karaokézás gondoskodott.

Képgaléria:

Holmes1
Holmes2
Holmes3

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.