A fiatalok már alig néznek hírcsatornákat

tévé
2015 június 16., 04:05
comments 33

Amerikában ekkora váltás még nem volt: azoknak a 35 év alattiaknak az aránya, akik azt mondták, hogy az elmúlt héten legalább egyszer néztek tévét, a tavalyi 37 százalékról idén 24-re esett – inkább az interneten nézik a híreket. A CNN, az MSNBC és a Sky News is bajban van, miközben a nem híreket sugárzó csatornák nézettsége stabilabb maradt. Egyébként Németországban, Nagy-Britanniában és Franciaországban is ugyanez a trend. Tehát jókor vezette be ezt a formátumot a kormány az M1-gyel, amit természetesen alig néz valaki az MTVA 80,5 milliárdos éves költségvetése ellenére. (Financial Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.