Én még sosem vágytam annyira befőttesüvegre, mint most,

KULTÚRA
2015 június 16., 09:31
comments 58

Eric Sheffield kitalálta, hogy reklámfilmes lesz. Proaktívan állt a kérdéshez, kérés nélkül forgatott egy reklámfilmet a legnagyobb amerikai befőttesüveggyárnak, a Ball Mason Jarsnak, amit el is küldött a cégnek.

Én még soha nem szurkoltam ennyire vadidegen ember sikeréért!!!

Sheffield nyilvánvalóan zseni, mert én még az életben nem vágytam annyira befőttes üvegre, mint most, hogy már négyszer is végignéztem a minden részletében tökéletes, 47 másodperces szpotot, amit főszerkesztőnk, Uj Péter is 10/10-re értékelt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt