A Belügyminisztérium szerint a titkosszolgálatok nem vettek rész plakátmegfigyelésben

politika
2015 június 18., 05:56
comments 32

A Belügyminisztérium szerint az általuk  felügyelt

titkosszolgálatok nem vettek részt a kormány bevándorlásról szóló plakátjainak megrongálásával

összefüggő ügyekben. A minisztérium rendészeti államtitkára az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén beszélt. Papp Károly országos rendőrfőkapitány hozzátette, hogy

 

a rendőrségnek nincs és nem is volt listája a kihelyezett plakátokról.

Csak a rendőrségre érkezett bejelentések, valamint az interneten közzétett képek alapján rendeltek el közterületi ellenőrzéseket. Korábban rendőrségi jegyzőkönyv került arról elő, hogy Cserjés-23 járőrt a kapitányság vezetője rendelte ki plakát megfigyelésre.  Csütörtökig 85 plakátrongálásról érkezett bejelentés, amik közül 59 esetben indítottak eljárást. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.