A négygyermekes baltimore-i özvegy kertje túl buzis volt a szomszédok szerint, ezért most neten gyűjt pénzt arra, hogy még több szivárványos dolgot vásárolhasson

külföld
2015 június 18., 10:23
comments 161

Julie Baker egy online pénzgyűjtő oldalon kezdett kampányt, hogy "könyörtelenül meleg" kertjét még könyörtelenebbül meleggé varázsolja. Ugyanis Baker egy cetlit talált ajtaján, amit egyik szomszéda hagyott ott. A cetlin ez állt:

Kedves Kenwood Avenue-i lakos. A kerted mára könyörtelenül buzis lett. Én és többen mások a szomszédságban arra kérjük, hogy tompítsd ezt le. Ez egy keresztény környék, és gyermekek élnek itt. Ha így tartod, kénytelen leszek rád hívni a rendőrséget.

Név nem szerepelt alján, csak annyi, hogy egy aggódó lakástulajdonos fogalmazta meg aggályait.

via Facebook

Baker azzal váltotta ki szomszédai rosszallását, hogy szivárványszínű lámpasort akasztott ki a kertjében. A lámpaburákra pedig a Szeretet és az Ohana szó volt ráírva, ami hawaii-i nyelven azt jelenti, hogy családi egység.

A levél megkapása után Baker úgy döntött, hogy még több, sokkal több szivárványra van szüksége a kertjében. A nő amúgy özvegy, négy gyermeke van, közülük a legfiatalabb középiskolás, és mint írta Facebook-oldalán, miattuk sem fog engedni gyűlöletnek.

Helyette bogarassággal, szépséggel, nevetéssel és szeretettel fogok harcolni, becsomagolva ezzel a házamat, kertemet és családomat.

- írta erről. Szerdáig több mint ötezer dollár érkezett a nő számlájára, amit mind arra használhat, hogy otthonát még könyörtelenebbül buzisabbá változtassa. (Baltimore Sun)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt