Lengyelországgal államszövetségben vásárolná vissza Kárpátalját Torgyán József

cukiság
2015 június 18., 19:36
comments 480

Torgyán József az ATV vendége volt, és szerencsére nem hazudtolta meg magát. Formában az öreg, na! Az ATV honlapjára még nem került fel a videó, de a Délmagyar szerencsére részletesen beszámolt a showról.

TorgyanATV

Az egykori kisgazdavezér közös lengyel-magyar államszövetséget szeretne, közös hadügyi- és külügyi tárcával.

Sőt, erről a remek tervéről levélben tájékoztatta Andrzej Duda lengyel államfőt és Orbán Viktort is.

Van azonban egy kis bökkenő, ami nem kerülte el Torgyándoktor figyelmét sem. Nincs közös magyar-lengyel határ. Szerencsére Torgyán József megtalálta a tuti megoldást:

"a közös határt Kárpátalja megvásárlásával lehetne biztosítani."

10/10. Sőt:

"1025-höz hasonlóan Magyarországot ismét fel kellene ajánlani Szűz Mária oltalmába, amit a baloldalnak ugyancsak fel kellene karolnia. Szerinte az eseményre a pápa is ellátogatna."

Mondjuk az esemény 1038-ban volt. Mindegy.

Update 21:57 - Kijött a videó! Kijött a videó!!! ÁÁÁÁÁ!!!!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.