Mészáros Lőrincet nem érdeklik az ellenplakátok, mert az politika, ami közismerten távol áll tőle

POLITIKA
2015 június 18., 07:19
comments 80

Felcsútra látogatott a Bors, hogy feltérképezze, mit szólnak a helyiek az MKKP által a településen kihelyezni tervezett ellen-bevándorlásellenes plakátokhoz. Van, aki letépné, azonban Mészáros Lőrinc polgármester és udvari gázszerelő megértőbb. Mit megértőbb, különállóbb!

"A bevándorlás és ez a plakátdolog a politikáról szól, én ehhez nem tudok hozzászólni. Politikai ügyekbe nem is akarok belefolyni. Ha valaki kiteszi nálunk ezt a szöveget, nem hiszem, hogy bárki hozzányúlna."

A cikkből egyébként az is kiderül, hogy 2015 nyarán már Felcsúton sem egységes a közvélemény. Az egyik megszólaló szerint:

"Ketté vagyunk szakítva. Ha a falu másik végében is kitennék ezt a plakátot, ott biztosan fenn maradna."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.