PORNÓKECSAP - KETCHUPPORNÓ

életmód
2015 június 18., 15:51
comments 57

Németországban volt egy QR-kódos kampánya 2012 és 2014 között a Heinz-nek. Ahogy az a dögunalmas QR-kódos kampányoknál már csak lenni szokott, a kód egy weblapra vitt, ahol valami ketchupos baromságot böngészhetett a szerencsés atyafi. Pontosabban a weblapon elviekben megtervezhette volna saját Heinz-logóját.

MI A TÚRÓÉRT TENNE BÁRKI ILYET???????

Daniel Korell a kampány lejárta után egy évvel olvasta le a kódot, és meglepetésére a link a

fundorado nevű pornósite-ra vitte.

A férfi ahelyett, hogy legyintett volna, felháborodott posztot írt a Facebookra, a cég ahelyett, hogy legyintett volna, elnézést kért, mi pedig ahelyett, hogy leszartuk volna, az Independent után utánközöltük a sztorit.

ÖRÜLET.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.