Kamu angol turistával fényezi magát Azerbajdzsán

külföld
2015 június 20., 15:06
comments 126

Idén nyáron Bakuban rendezik meg először az európai olimpiának szánt Európai Játékok nevű versenyt, amit Azerbajdzsán persze igyekszik felhasználni arra, hogy valahogy helyre tegye a nemzetközi megítélését és az ottaniaknak is azt tudja mutatni, hogy minden rendben van.

photo_camera Ceyms-nek annyira bejött az azeri kaja, hogy szóhoz sem jutott

Ezért aztán az azeri közmédia büszkén mutogatta körbe James Bonart, aki angolul mondta el nekik, hogy ő Londonból érkezett, és ez a leggyönyörűbb ország, amit valaha látott, ráadásul a kaják is mennyeiek. Vagy valami ilyesmit.

A videó vágatlan verzióján ugyanis a BBC-nek feltűnt, hogy James nagyjából úgy beszél, mint egy ötéves és majdnem olyan kemény akcentusa van, mint a ripoternek, akik nekiszegezi a

FÚD GÚD?

keresztkérdést, amire James egy kis töprengés után rávágta, hogy naná, really, really!

Lider TV-nin saxta turist kimi təqdim etdiyi Seymur Səfərovun original kadrları

Posted by Meydan Tv on 2015. június 16.

Persze az állami tévé szerint ez csak egy kísérlet arra, hogy beárnyékolják az ország újabb sikereit. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.