Közúti ellenőrzésen robbanóanyagot találtak két kocsiban Óbaroknál

bűnügy
2015 június 22., 09:27
comments 84

haditechnikai anyag

Szombaton a rendőrök a 8101-es úton Óbarok és Szárliget között ellenőriztek két kocsit és az azokkal közlekedő három férfit: T. Tamás 38 éves csákvári, M. István 43 éves dunaharaszti és G. Balázs 26 éves budapesti lakost. A rendőrök a kocsiban robbanóanyagokat találtak: fémkereső eszközt, repeszgránátot, páncéltörő gránátot, kézigránátokat, aknákat, lőport, engedélyköteles fegyvereket és több száz éles lőszert foglaltak le. A gyanúsítottak azt mondták, hobbiból gyűjtötték a robbanóanyagot. A három férfi előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.