Egy londoni Tesco füstölt szalonnás chipsszel lepte meg a muszlim vásárlóit

Ramadán alkalmából szinte minden brit áruházlánc igyekszik kitalálni valami speciális ajánlatot a muszlim vásárlóinak. Az ünnep alkalmából a Tesco is külön kedveskedni akart a muszlim vallású vásárlóinak, de inkább nem tette volna.

// ]]>

A muszlim vásárlók ugyanis a Tesco helyett is kínosan érezték magukat, mikor meglátták a külön nekik, külön erre az  alkalomra kiállított

szalonnás Pringles dobozait.

Mivel sok muszlim a Korán előírásai miatt egyáltalán nem eszik disznóhúst, ezért különösen hülyén veszi ki magát, hogy az áruházlánc még külön az arcukba is tolja a szalonnát.

Az idióta polcot Raza Hassan vette észre, aki rögtön ki is lőtte a képet a Twitterre. Azt mondta, hogy nem volt megsértődve, inkább csak jót röhögött a marketingesek kreténségén.

A BuzzFeednek a Tesco szóvivője is elismerte, hogy talán tényleg nem volt a legnagyobb ötlet a szalonnás Pringles beletenni a ramadani speciális ajánlatba. Már el is távolították ezeket a boltokból.

(Independent)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.