Egy londoni Tesco füstölt szalonnás chipsszel lepte meg a muszlim vásárlóit

2015 június 25., csütörtök 6:42
77

Ramadán alkalmából szinte minden brit áruházlánc igyekszik kitalálni valami speciális ajánlatot a muszlim vásárlóinak. Az ünnep alkalmából a Tesco is külön kedveskedni akart a muszlim vallású vásárlóinak, de inkább nem tette volna.

A muszlim vásárlók ugyanis a Tesco helyett is kínosan érezték magukat, mikor meglátták a külön nekik, külön erre az alkalomra kiállított

szalonnás Pringles dobozait.

Mivel sok muszlim a Korán előírásai miatt egyáltalán nem eszik disznóhúst, ezért különösen hülyén veszi ki magát, hogy az áruházlánc még külön az arcukba is tolja a szalonnát.

Az idióta polcot Raza Hassan vette észre, aki rögtön ki is lőtte a képet a Twitterre. Azt mondta, hogy nem volt megsértődve, inkább csak jót röhögött a marketingesek kreténségén.

A BuzzFeednek a Tesco szóvivője is elismerte, hogy talán tényleg nem volt a legnagyobb ötlet a szalonnás Pringles beletenni a ramadani speciális ajánlatba. Már el is távolították ezeket a boltokból.

(Independent)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt