Jó példát mutatott a kaposvári iskolaigazgató: felrúgta a biciklis lányt

bűnügy
2015 június 25., 23:21

Május végén kerékpározott a 18 éves lány Kaposváron, mikor utolért a járdán két férfit. Megkérte őket, hogy engedjék el, mert lemenne az úttestre. Erre az egyik férfi úgy reagált, hogy

"jó napot kívánok, kis hölgy, hát maga?”

Mire a lány elmondta, hogy a bicikliútra szeretne átmenni. A férfi erre ingerültebben válaszolt, mire a lány megkérte, hogy ne kiabáljon vele, és megpróbálta kikerülni a biciklijével. Erre a férfi felrúgta a biciklit, a lány elesett. Otthon elmesélte édesanyjának, hogy mi történt, aki nem akarta annyiban hagyni az ügyet, rendőrségre mentek. Hamar kiderült, hogy egy tanárról, sőt, iskolaigazgatóról van szó. A pedagógus úgy védekezett a rendőrségen, hogy

valóban vitatkoztak, de ez nem trágár módon zajlott, és nem vette észre, hogy a lány elesett, mert amikor hátranézett, csak azt látta, hogy áll a kerékpár mellett és telefonál.

 

Az igazgatót, mivel büntetlen előéletű, az ügyészség végül megrovásban részesítette. (Sonline)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.