Jó példát mutatott a kaposvári iskolaigazgató: felrúgta a biciklis lányt

bűnügy
2015 június 25., 21:21

Május végén kerékpározott a 18 éves lány Kaposváron, mikor utolért a járdán két férfit. Megkérte őket, hogy engedjék el, mert lemenne az úttestre. Erre az egyik férfi úgy reagált, hogy

"jó napot kívánok, kis hölgy, hát maga?”

Mire a lány elmondta, hogy a bicikliútra szeretne átmenni. A férfi erre ingerültebben válaszolt, mire a lány megkérte, hogy ne kiabáljon vele, és megpróbálta kikerülni a biciklijével. Erre a férfi felrúgta a biciklit, a lány elesett. Otthon elmesélte édesanyjának, hogy mi történt, aki nem akarta annyiban hagyni az ügyet, rendőrségre mentek. Hamar kiderült, hogy egy tanárról, sőt, iskolaigazgatóról van szó. A pedagógus úgy védekezett a rendőrségen, hogy

valóban vitatkoztak, de ez nem trágár módon zajlott, és nem vette észre, hogy a lány elesett, mert amikor hátranézett, csak azt látta, hogy áll a kerékpár mellett és telefonál.

 

Az igazgatót, mivel büntetlen előéletű, az ügyészség végül megrovásban részesítette. (Sonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.