Új tábort építenek a menekülteknek Kiskunhalason

határ
2015 június 26., 20:27
comments 123

Kiskunhalason a korábbi Gábor Áron laktanya területén nekiálltak egy idegenrendészeti előállító kialakításának. A helyszínen egy 200X200 méteres területen kezdték el levágni a füvet, majd kordonokat állítottak fel, hogy ott sátrakat húzhassanak fel.

Az MTI szerint a tábor 1100 menekült befogadására lesz majd alkalmas, de ők maximum csak 24 órát tölthetnek el itt, amíg az adataikat rögzítik és eldöntik, hogy menekültkérelmet nyújtanak be vagy a rendőrség lefolytatja ellenük az idegenrendészeti eljárást.(MTI)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.