Egyöntetűen támogatták a tanárok az igazgatónő kinevezését, mégsem ő lesz a diri

oktatás
2015 június 27., 11:00
comments 139

Igazgatóválasztás volt budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban, amin két jelölt indult:

  • a jelenlegi igazgatónő, Kissné Prim Beáta, akit egyöntetűen támogattak a tanárok és a szülők, az iskolai bírálaton is maximális pontszámot kapta,
  • illetve a gimnázium volt tanára, Manolovitsné Erdőközi Orsolya, akit a tanári kar elutasított, szakmailag sem találták megfelelőnek.

Ezzel vége is lehetne a történetnek, de nincsen. Mert a köznevelési államtitkár, Czunyiné Bertalan Judit elutasította a támogatott igazgatót, és Manolovistnét ültetné az igazgatói székbe.

Az ok: Czunyiné és Manolovitsné jóban vannak. (Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.