Tényleg bezár Gattyán luxusáruháza, gigantikus kiárusítás jön

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Nem finanszírozza tovább az il Bacio di Stile áruház többségi tulajdonosa, Gattyán György a veszteségesen üzemelő áruházat, ezért a divatpalota július 31-én bezár. Közleményük szerint a bezárás hátterében egyebek mellett az Andrássy út elmúlt években igen megcsappant turistaforgalma, valamint az igen költséges üzemeltetés áll. Az il Bacio Kft. a mintegy 100 alkalmazott többségét csoportos létszámleépítés keretében elbocsájtja, tucatnyi dolgozót ugyanakkor a Docler csoport más cégei tovább foglalkoztatnak.

A közleményből kiderül az is, hogy az internetes vállalkozásainak köszönhetően az ország egyik leggazdagabb emberévé váló Gattyán az elmúlt években 18 milliárd forintot költött az épületre, aminek jövőjéről még nem döntöttek.

Az áruház a bezárásig, azaz a hátralévő egy hónapban kiárusítja készleteit, így mostantól  akár 80% százalékos leértékeléssel is megvásárolhatóak.

Gattyán György régi vágya, hogy a nemzetközi divatot, az elérhetetlennek tűnő luxust közelebb hozza mindenkihez, most sokak számára valóban megvalósulhat!

- fogalmaz felkiáltójelet is használva a közlemény. (MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.