A 89 éves Repülős Gizi megint besurrant

2015 június 30., kedd 7:54
93

Hétfőn 11:45-kor tettek bejelentést a rendőrségen, hogy egy kónyi családi házból valaki ellopott 70 ezer forint készpénzt. A rendőrök a háztól nem messze igazoltatták K. Sándornét, aki a Kisalföld szerint maga a legendás notórius besurranó, Repülős Gizi.

Az idős asszony a járőröknek elismerte a lopást, mint mondta,a családi ház nyitott ajtaján ment be a lakásba, és a konyhaszekrény fiókjában lévő pénztárcából vette ki a pénzt, majd távozott. A szomszéd kiszúrta, és kérdőre is vonta, de Repülős Gizi nem jött zavarba: útbaigazítást kért, majd elsietett. A szomszéd és a sértett utánament, és visszatartotta a járőrök érkezéséig.

Repülős Gizi legalább 60 éve bűnözget, régen a még létező belföldi légi hálózaton keresztül rabolta körbe Magyarországot. Legutóbb márciusban, az ausztriai Burgenlandban érték tetten, amikor egy olyan házba tört be, amelynek riasztórendszere be volt kötve a rendőrségre. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt