Focista jó reggelt! Chile döntőbe jutott a Copa Americán, Hiddinket kirúgták

futball
2015 június 30., 02:04
comments 11

Az időeltolódás miatt sportosan kezdjük a reggelt.

A házigazda Chile válogatottja nagy nehezen, 2:1-re nyert a Copa America elődöntőjében a hetven percen át emberhátrányban játszó Peru ellen. Chile már az elődöntőbe is úgy jutott, hogy a negyeddöntőben - legalábbis vitathatóan, de minek szépítsük, teljesen jogtalanul - kiállították az ellenfél Uruguay egyik legnagyobb sztárját, Edinson Cavanit. Most pedig lőttek három gólt, egyet a saját kapujukba.

Közben az európai futballban is történések vannak, a holland szövetség szakított Guus Hiddink szövetségi kapitánnyal. Hollandia a legutóbbi vébén bronzérmes lett, és most is harmadik, de csak az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában Izland (!!!) és Csehország mögött. Eredetileg úgy volt, hogy az EB végéig ő vezeti a csapatot, hogy aztán segítőjének, Danny Blindnek adja át a posztot. A szövetség egyelőre nem nevezte ki Blindet utódjául. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.