Ezt is el akarják rontani nekünk: kipukkaszthatatlan buborékfóliát fejlesztenek

dizájn
2015 július 02., 19:09
comments 138

Minden idők legnépszerűbb csomagolóanyaga, a klasszikus légpárnás polietilén védőfólia, más néven a buborékfólia gyártója, a Sealed Air Corporation aljas merényletre készül az emberiség ellen.

Olyan buborékfóliával akarják letarolni a piacot, amit nem lehet kipukkasztani.

Az új termék neve az egészen szörnyen hangzó iBubble Wrap, azaz iBuborékfólia. A lényege az, hogy csökkentsék a szállítási költségeket, leeresztett állapotban szállítanák a fóliát. Amit aztán a csomagolás helyén a végső felhasználók maguknak felpumpálhatják. Ugyanúgy néznek ki, mint a jól ismert buborékfólia,

csakhogy:

Akárhogy nyomogatjuk őket, nem pukkadnak ki.

Ez azt jelenti, hogy vége lesz az ilyen álomszerű pukkasztó-mennyország fóliagöngyölegeknek, örökké a múlté lesz a pattogtatás öröme:

8873652748318

Nem hagyhatjuk! Közös felelősségünk az ellenállás! No pasarán!

(WSJ, Popular Mechanics)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.