Rogánék összekaptak Andy Vajnáékkal a koncon, de azért csak odadobták nekik az online kaszinót, ingyen

2015 július 2., csütörtök 14:24
109

Nem sikerült átnyomni a parlament gazdasági bizottságán, hogy Andy Vajna az online sportfogadást is bekebelezhesse. A gazdasági bizottság és a törvényalkotási bizottság azt javasolja, hogy inkább maradjon állami monopólium a távszerencsejáték, azaz az online sportfogadás.

Korábban Bánki Erik Fidesz-képviselő azt javasolta (indoklás nélkül), hogy a „Magyarország területén található játékkaszinó üzemeltetésére szóló koncesszió jogosultja” is kapjon erre lehetőséget. Ami azt jelenti, hogy a javaslat lehetővé tenné Andy Vajna és Szima Gábor kaszinókoncesszió-tulajdonosoknak, hogy belépjenek erre a piacra is.

A parlamenti bizottságok végül csak az online kaszinójáték szervezését adnák oda nekik – azt viszont kizárólagossággal és ingyen.

A kaszinósok a bizottságok változtatásai nyomán

kötelesek lesznek tájékoztatást adni „a túlzásba vitt szerencsejáték ártalmairól”.

Online játék esetén pedig maga a játékos kérheti majd, hogy maximálják az általa tétként megtehető összeget vagy a veszteség mértékét.

(hvg.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt