18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Minden idők legdurvább magyar drogfogása (még erős idegzetűeknek se!)

2015 július 3., péntek 9:42

Ha valaki emlékszik arra, hogy 2013-ben egy töredék gramm marihuánát találtak egy Kinder tojásban, vagy talán arra, amikor a rendőrség rajtaütött egy darab spanglin, az most a szívéhez fog kapni, mert valami sokkal sötétebb ügyről van szó, egy sokkal durvább bűncselekményről.

Egy miskolci kábítószerbűnbandát, gyakorlatilag egy magyar magyar kartellt számoltak fel.

fű drogfogás marihuána

„Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya Cs. Dávid 23 éves miskolci és T. Gergely 21 éves bőcsi lakosokkal szemben” – így indul a police.hu megrázó erejű riportja. Cs. Dávid anyagi haszonszerzés céljából már egy ideje árulta a marihuánát, és kapcsolatban állt T. Gergellyel, aki az ismerősei körében terjesztett.

A nyomozók szerdán a két terjesztőnél és több fogyasztónál is házkutatást tartottak. Az eredmény:

több, zöld színű növényi anyagmaradvánnyal szennyezett, simítózáras nylon tasakot, fémdobozban zöld színű növényi morzsalékot, valamint házilag készített pipát foglaltak le.

Eszközök, amiknek csak drogbűnözők tudják a nevét

Több érintett bevallotta, hogy szokott füvezni, de azért megnézték a vizeletmintájukat is, ami pozitív lett.

A munkahellyel, legális jövedelemmel nem rendelkező, más ügyben is büntetőeljárás hatálya alatt álló miskolci, 23 éves Cs. Dávidot a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előzetesben szeretnék tudni. A szintén őrizetbe vett díler és további hét fogyasztó egyelőre szabadlábon védekezhet.

Ha a magyar igazságszolgáltatás meg is bocsát nekik, végső soron majd Isten előtt kell felelniük aljas tettükért.

A gyilkos méreg közelről