Vígh László (Fidesz) parkolót avatott Nagykutason

POLITIKA
2015 július 05., 11:56
comments 113

Falunapot tartottak szombaton Nagykutason, megbolydult az egész község. Kora délután csak úgy pezsgett az élettől a Faluház udvarán felállított sátor, ahol a gyermekek kézműveskedhettek.

De mindez csak halvány felvezetője volt a nap legfontosabb eseményének,

a pihenőhely és parkoló átadásának!

A nagy eseményen megjelent a környék országgyűlési képviselője, Vígh László, a parkolót és a pihenőhelyet pedig még a katolikus plébános, Farkas László is megáldotta.

Ehelyt csak Vígh László Facebook-posztját osztanám meg, de az ínyenceknek feltétlenül ajánlom a Zala Megyei Online remek képgalériáját a gondosan gyeptelenített pihenőhelyről és a szemközti parkolóról! (A címlapképet Vígh László Facebook-oldaláról vettem, amúgy Katona Tibor fényképe.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.