A Punnany Massif frontembere Szaniszló Ferenctől várja a választ az Élet Nagy Kérdéseire

idióta rekordok
2015 július 06., 14:22
comments 456

Percre nem figyelünk oda, és olyan dolgok is összenőnek, amiktől sosem vártuk volna ennyien nyíltan. A fesztiválkedvenc, pszeudoértelmiségi slamrémség, a Punnany Massif egyik tagja, Farkas Wolfie Roland Mr. Busta-szintű világmagyarázatok felé kanyarodott el, amikor hétfő délelőtt az egykor szebb napokat látott, de az utóbbi években már csak szimpla futóbolondként érvelő Szaniszló Ferenctől oszlott meg egy videót a bevándorlás mögöttes okairól.

Szaniszló Ferenc az Echo Tv klasszikusa, elég neki bármilyen fogalmat feldobni, és percek alatt jut el szabad asszociációban a háttérhatalomig, szabadkőművesekig és gyíkemberekig, Bogár László hozzá képest a hideg racionalitás.  Hasonló kört futott most is a bevándorlás kérdésével is, és ezen akadt meg Punnany Wolfie szeme, aki persze semmit nem állít, csupán kérdez:

punna

Jött is hamar komment, hogy még szebb legyen az egész, a Fidesz körül sertepertélő Tóth Vera dicsérte meg Wolfie bátor kiállását:

punna2

Tényleg minden érintettnek szívből gratulálunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.