Shaggy jamaicai fű osztogatásával győzné le az Iszlám Államot

érdekes adat
2015 július 06., 19:07
comments 61

A popreggae talán legnagyobb dalszerzője a Miami New Timesnak adott interjút, ebben árulta el, mennyire remek megoldása van arra, hogyan lehetne legyűrni a kegyetlen terrorszervezetet.

Az It Wasn't Me és a Bombastic című univerzumhimnuszok alkotója előbb egy gyors geopolitikai helyzetértékeléssel kezdett:

Az IS megbaszhatja magát. Nagyon kemény baszatás, amit tolnak. Ez szörnyű, ember.

- mondta. Amikor megkérdezték tőle, hogy mit gondol arról, hogy az IS terroristái állítólag nem hallgathatnak zenét, ezt mondta:

Ha le tudod vágni egy ember fejét, beteg vagy. De igen, a zene felébresztheti az érzelmeket. Szóval ha hallgatnák Shaggy zenéjét vagy reggae zenét, nem akarnák levágni emberek fejét. Mert két dolgot akarsz, amikor reagget hallgatsz: vagy terhebe ejteni valakit, vagy kurvára betépni. És a betépett emberek nem akarnak megölni senkit, ők szeretni akarnak. Kéne néhány zsák jamaicai füvet szétosztani az IS tagjai között. Garantálom, hogy nem lenne több háború ott.

Hát nagyjából ennyi. Elsőre ugyan egy kicsit döcögős tervnek hangzik, de amíg nem próbáltuk ki élesben, nincs jogunk elítélni. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.