Ugye, hogy milyen kevés emlékmű áll a Szabadság téren? Ne aggódjon, nemsoká még egy épülhet!

POLITIKA
2015 július 06., 04:19
comments 44

Szovjet megszállási emlékművel foglalná keretbe a német megszállási és a felszabadulási emlékművet a Szovjetunióban Volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezete, ami számomra felfedhetetlen okból Szórakésznek rövidíti önnön nevét.

Menczer Erzsébet, a Szórakész elnöke szerint ötletüket a Magyarországi Németek Pécs-Baranya Megyei Nemzetiségi Köre és a Politikai Elítéltek Közössége is támogatja. Menczer szerint az emlékmű 800 ezer áldozatnak állíthatna emléket. Felállítását a gulágemlékév apropóján létrejött emlékbizottság is támogatta, mely a következő ülésén már arról is dönthet, hogy mennyi pénz jusson az emlékműre. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.