Balatonon máshol is bevetették a CBA-trükköt

2015 július 7., kedd 5:17
67

Annyira egyszerű, hogy érthetetlen, miért csak most vetették be. Révfülöpön is piaccá nyilvánította magát két élelmiszerüzlet. De ezek nem CBA-sok, mint a balatonfenyvesi (ahol egy málnát áruló ember volt a piac maga, miközben mellette nyitva volt a bolt) és az aligai, hanem Coop-osok. Ez az üzletlánc, amiről Baldauf László, CBA-vezér azt nyilatkozta nemrég, hogy "még a vasárnapi nyitva tartás korlátozása érdekében is nehezen tudtunk összefogni" a Coop-üzletlánccal.

Ha ellene nem is, a vasárnapi nyitva tartás érdekében úgy látszik ez hasonló módszerekkel sikerül.

Baldauf persze az interjúban azt is mondta, hogy számára érthetetlen, hogy az embereknek “a korszerű élelmiszertárolók, a hosszan eltartható termékek ellenére sem elég hét napból hat a bevásárlásra”. Balatonra ezek szerint az emberek nem viszik magukkal a nagy hűtőjüket.

Piac és vasárnapi nyitva tartás ügyben azért még mindig meghaladhatatlan az a megoldás, hogy a Fény utcában nyitva lehet a CBA, mert piac területén van. A piac viszont vasárnap zárva van, csak a CBA nyit ki, a korábbinál is hosszabb ideig.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt