Ciprasz az amerikai pénzügyminiszterrel beszélt telefonon

gazdaság
2015 július 07., 02:01
comments 28

-

Jack Lew elmondta neki, hogy reméli, Görögország meghozza azokat a nehéz, de szükséges döntéseket, amik után visszatérhet a növekedés pályájára, és mindezt az euróövezeten belül teszi. Ma délután hatkor ülnek össze Brüsszelben az Eurózóna miniszterelnökei egy újabb válságcsúcson. Az Európai Központi Bank tegnap este tovább szigorította a görög bankoknak folyósított a sürgősségi likviditási támogatást, így még közelebb került az ország bankrenszere az összeomláshoz. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.