Így lehet megnézni, hogy ki nem akar már barátkozni veled a Facebookon

INTERNET
2015 július 07., 09:32
comments 167

Eddig csak nagyon körülményesen lehetett követni, hogy ki törölte az embert a facebookos ismerősei közül. Amikor rákerestél valakire, akivel korábban ismerősök voltatok, és láttad, hogy már nem vagytok azok, akkor lehetett konstatálni, hogy az illető törölt.

Ez mától megváltozik.

Who Deleted Me letölthető iPhone-ra, Androidra, vagy használható a Chrome böngésző kiegészítőjeként. Amikor felteszed, akkor letölti az ismerőseid listáját, és onnantól rögtön tudod, ha valaki törölt téged.

6479360077856768

Aki szeretné kipróbálni, annak most várnia kell egy kicsit, az előbb megpróbáltam feltenni a Chrome-os verziót, de valószínűleg a hirtelen jött népszerűség miatt, túlterhelt a rendszer.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.