https://img.444.hu/gergényi-péter-rendőri-vezetők-pere.jpg

Gergényi Péter felmentését kérte a védője

bűnügy
2015 július 09., 13:57
comments 166

A nap képén Gergényi Péter nyugalmazott rendőrvezérőrnagy, volt budapesti főkapitány, másodrendű vádlott (balra) ügyvédjével, Gulyás Gáborral beszélget a volt rendőri vezetők és társaik 2006. őszi eseményekkel összefüggő büntetőperének tárgyalásán. A védője szerint az elöljárói intézkedés elmulasztása miatt megvádolt Gergényi nem követett el bűncselekményt, a vád törvénytelen, az ügyészség semmilyen olyan konkrétummal nem állt elő, ami a bűnösséget alátámasztaná, megalapozatlan, fiktív cselekményekre hivatkozik. (Fotó: Bruzák Noémi / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.