Politika 2016: Twitteren szólogat be egymásnak Bush és Clinton

külföld
2015 július 09., 14:48
comments 43

Elég keményen dolgoznak az amerikaiak? Jeb Bush, Florida kormányzója és republikánus elnökjelölt-esélyes szerint nem, mondta egy beszédében. Szerinte csak a termelékenység növekedésével tudna gyorsabban bővülni az USA, amihez az kéne, hogy többen, többet és keményebben dolgozzanak, mint most.

Hillary Clinton demokrata elnökjelölt-esélyes erre Twitteren üzent, méghozzá egy sokat idézett grafikonnal, ami az amerikai termelékenység és a bérek változását mutatja az ötvenes évek óta:

Jeb Bush viszont nem hagyta magát, és kőkeményen visszatwittelt, mondván, sokan csak félállásban dolgoznak:

Nem akart kimaradni Bernie Sanders, a magát szocialistaként definiáló demokrata elnökjelölt-jelölt sem, aki szerint szintén hülye Bush, hogy azt mondja, hogy nem dolgoznak elég keményen az amerikaiak:


Minek ma már tévévita, ha a politikusok közvetlenül Twitteren is beszólogathatnak egymásnak?
(WSJ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.