A Jobbik megálljt parancsolna a fővárosi meleglobbinak

Dúró Dóra, a kulturális bizottság (!) elnöke és Tokody Marcell fővárosi képviselő tartott ezzel a címmel közös sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Majd közleményt is kiadtak. Ennek utolsó bekezdését idézzük, mert az összefoglalja nagyjából a lényeget. Fő bajuk természetesen azzal van, hogy szombaton Pride lesz Budapesten. De előbb Tokody Marcell, a közlemény szerzője:

Tokody Marcell (via a politikus Facebook-oldala)

És akkor a közlemény vége:

A Jobbik számára elfogadhatatlan, hogy bizonyos csoportok a többségi társadalomra ráerőltessék a maguk másságát, és hogy a deviáns magamutogatást a többség köteles legyen elviselni. Az elmúlt évek provokációit, nyílt gyalázkodásait követően csendben voltak, ám most felkérjük az egyházi vezetőket is, hogy vallási alapértékeink védelme érdekében maguk is szólaljanak fel a deviáns rendezvénnyel szemben. A Jobbik kormányra kerülve, a többségi társadalom és a fiatalkorúak védelme érdekében meg fogja találni a módját annak, hogy ezt a provokatív, megbotránkoztató és kontraproduktív vonulást törvényes keretek között betiltsa.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.