Hahó, fodristák/fodoristák! Lenne egy kis meló a Fodor-pártnál

POLITIKA
2015 július 10., 10:56

Egy korszak lezárul: Szekula István, a Magyar Liberális Párt sajtófőnöke augusztus 31-ével lemond, Fodor Gábor pártjának így új sajtófőnökre van szüksége. A – saját bevallása szerint – gigapárt ezt a problémát úgy akarja orvosolni, hogy a leendő sajtófőnököt (aki általában az elnök bizalmi embere is) apróhirdetésben keresi a Profession.hu-n. Meglepő, hogy Fodor pártjánál nem követelmény a nagy munkabírás. Lehet röhögni, de végül úgyis Fodor Gábor fog nyerni, mint mindig. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.