Spontán emlékhely alakult egy mosómedve teteme körül Torontóban, miután a város nem tett semmit, hogy elvigyék onnan a dögöt

Csütörtök reggel minden úgy indult Torontóban, ahogy egy átlagos csütörtökön indulhat: a helyiek egy döglött mosómedvét találtak az út szélén, ezután pedig értesítették a hatóságokat:

// ]]>

Az önkormányzat illetékes szerve 12 percen belül reagált, megköszönték az információt, látszólag minden a legnagyobb rendben volt:

// ]]>

Igen ám, csak közben nem nagyon történt mégsem semmi. A mosómedve tetemére kikerült egy cetli, hogy már értesítették a hatóságokat, de a hatóságok csak nem jöttek. Hat óra telt el, mire az emberek belátták, hogy ez nincs így rendben, többet érdemel a mosómedve emléke, és elkezdtek emlékhelyet kreálni a tetem körül:

// ]]>

A hatóság Twitteren megint lépést ígért, de persze nem történt semmi. Viszont valaki kitalálta a #deadraccoonto hashtaget, egy papíron kirakta a tetem mellé, és ekkor elszabadult a viralitáspokol.

// ]]>

Este nyolc óra, lassan érik egy mauzóleum:

// ]]>

Az interneten közben heves vita tört ki, voltak, akiket az zavart, hogy mások viccet csinálnak egy döglött állatból. Másokat az zavart, hogy a városnak 12 óra nem volt elég ahhoz, hogy felszedjenek egy döglött állatot. A Twitter-vitába még ismertebb helyi politikusok is becsatlakozta. A mosómedvetetem uralta a torontói közbeszédet csütörtökön. Végül állítólag elvitték a tetemet.

// ]]>

(via BuzzFeed)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.