A játék, amiben egyszerre kell az iskola nehézségeivel megküzdeni és közben galambokkal randevúzni

Játék
2015 július 12., 05:06
comments 26

Tudtuk persze, hogy ez hiányzik, csak nem tudtuk eddig rendesen megfogalmazni még a magunk számára sem.

De a lényeg: július 21-én jön PlayStationre is egy igen népszerű életszimulátor, a GalambBarát.

A játékban a mi karakterünk az egyetlen emberi lény egy menő bentlakásos iskolában. Itt kell elboldogulnunk, a játékosok szerint úgy, hogy közben egyszerre kezeljük az iskola nehézségeit és azt, hogy galambokkal kell randevúznunk.

Akármennyire is bizarrnak tűnik a dolog (tényleg az), a játékosok imádják, a kritikák mind odáig vannak attól, hogy mennyire szórakoztató az egész.

Itt egy videó arról, hogy milyen is lehet a játékmenet. Akinek meg nincs PlayStation a keze ügyében, de elmerülne a témában, annak Parti Nagy Lajos nagyszerű horrorregényét, a Hősöm terét tudjuk ajánlani.

(via STGist)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.