Az Iszlám Állam ellen fog harcolni Rambo a következő részben

FILM
2015 július 13., 14:57
comments 156

Sylvester Stallone a Comic-Conon árulta el, hogy lesz új rész a zsigeri gyilkolós filmek apafigurájából, és megérezve a korszellemet, Rambo ezúttal a rettegett dzsihadista terrorszervezet tagjaival kerül majd konfliktusba.

Annyira komolyan veszik a helyzetet, hogy még felderítő csapatot is küldtek Irakba és Szíriába, hogy megnézzék, milyen ott az élet mostanában. Mert Stallone elmondása szerint minden idők legrealisztikusabb Rambo-filmjét akarják összehozni. (Bár ha ez így lenne, akkor alighanem öt perc hosszú lenne a film, amíg az egy szál gépfegyverrel érekező, 69 éves Stallonét elkapják és lefejezik Moszulban.)

A Rambo: Az utolsó vér címmel készülő film már elvileg tavaly év vége óta kéne, hogy készüljön, de folyamatos a késés. Az eddigi utolsó rész még 2008-ban készült el, amikor Rambo Thaiföldről indult elrabolt segélymunkások megsegítésére Burmába. A tervek szerint a film valamikor 2016-ban kerülhet a mozikba. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.