A marihuána életet menthet

2015 július 17., péntek 6:58
258

Mióta az USA-ban egyre több helyen legalizálják az orvosi marihuánát, sok helyen egy néhánydolláros kártya kiváltása után szabad az út a füvezéshez.

Közben pedig egyre több kiterjedt kutatás veszi védelmébe az orvosi marihuánát. A múlt hónapban egy tanulmány alátámasztotta, hogy a marihuána segít azoknak, akiknek krónikus fájdalmuk van, mint például az Istennek. Korábban pedig arról írtak a kutatók, hogy az orvosi marihuána használata csökkenti a gyógyszertúladagolásos elhalálozások számát. Most pedig egy új kutatás továbbment: azokban az államokban, ahol legális orvosi marihuánát felírni, nemcsak a gyógyszertúladagolás kevesebb, de az addiktológiára is kevesebben kerülnek be.

Tehát adott a kérdés, hogy nem kéne-e ebbe az irányba elmennie az Egyesült Államoknak, ahol 100 millió embernek vannak fájdalmai, amiket gyógyszerekkel kezelnek. Erről ennél többet a Voxban lehet olvasni.

Ez itthon is felmerülhetne, de a végső szót nyilván az igazi szakemberek, a magyar politikusok mondják ki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt