MÉG MÉG MÉG közpénz focira

gazdaság
2015 július 17., 14:38

300 000 000 forintot és egy pécsi belvárosi ingatlant ad Matyi Dezsőnek a pécsi önkormányzat, hogy cserébe a könyvoligarcha eladja a városnak a nagyon nehéz helyzetbe került helyi futballklubot, a PMFC-t. Nemcsak az NBI-ből idén kiesett csapat lesz a városé, hanem a klub mindenféle egyéb "értékei" is a helyi fociakadémiától az edzőpályákig.

A Pécsma.hu beszámolója szerint Páva Zsolt elmondta a közvagyon focira herdálásánál kötelező beszédet is:

"Hosszú évek után most végre lehetőségünk lesz arra, hogy teljesen tiszta, rendezett, egyértelmű és átlátható helyzetet teremtsünk, ahol minden egyes fillérrel el lehet számolni és ahol minden forintnak helye van. A célunk világos: újra az élmezőnybe juttatni a pécsi futballt."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.