Űrhajónál, sugárágyúnál és dimenziókapunál is erősebb fegyvere lesz az MSZP-nek

POLITIKA
2015 július 17., 09:19

Ennyi, vége, eddig tartott a többpártrendszer – és pont nem a Fidesz vagy a Jobbik éri el, hogy kimúljon.

Jön az ún. HORN-CENTER, ami több lesz, mint új székház: „egy olyan hely, fórum, agora, ahol a baloldali gondolkodók, műhelyek, szervezetek, fiatalok, értelmiségiek, civilek összegyűlhetnek” – mesélte Tóbiás József szocialista pártelnök az Indexnek. Kell ennél jobb a kormányváltáshoz?

horn center

A főleg az MSZP szerveződéséről (???) szóló interjúban egyéb érdekességek is olvashatók, már ha lehet érdekességről beszélni 2015-ben az MSZP-vel kapcsolatban. Tóbiás József a beszélgetést Fodor Gábor stílusában folytatta, így is zárta: „Előkészítés fázisában vagyunk, bevetés előtt.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.