Halálos baleset történt 66-os főúton Sántos és Szentbalázs között

baleset
2015 július 18., 19:50
comments 34

Négyen meghaltak, mikor két autó frontálisan ütközött a 66-os úton a Somogy megyei Sántos és Szentbalázs között szombaton 20 óra körül.

Az egyik járműben egy fiatal férfi egyedül ült, a másik autóban két nő egy férfi és egy gyermek utazott. A balesetben a négy felnőtt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették, a gyermeket a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat a rendőrök visszafordítják Sántos, illetve Szentbalázs irányába. (kapos.hu/MTI)

(Címlapkép: kapos.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.