Eltűnt a fű Magyarországról

életmód
2015 július 21., 15:22
comments 278

Ki tudja miért, de eltűnt Magyarországról a fű. Herbált persze nyakra-főre lehet rendelni a netről továbbra is. A beszerzési nehézségeket érzékelve készítette a Drogriporter blog egy online felmérést, amit 890-en töltöttek ki. A beszerzési kérdésekre 730-an válaszoltak. Mindössze negyedük (190 ember) szerint nincsen változás a fű vásárlásának nehézségében. A többiek szerint eltűnt, gyengébb, vagy herbált adnak helyette.

marihuana

Hatvanan a minőségre panaszkodtak, hogy gyengült a fű. A minőség romlása több válaszoló szerint is együtt jár az ár emelkedésével is. Több válaszadó arról írt, hogy úgy tudják, hogy komoly termesztőket kaptak el a rendőrök, ezért akadozik a piac.

Többen a fű beszerzés nehézsége miatt a herbálhoz, szintetikus kannaboidhoz fordultak. Az ő válaszaikból kiderül, hogy szörnyű élményeket éltek át, volt, aki kórházba is került miatta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.