link Forrás

Ilyen, amikor egy republikánus szenátor szanaszéjjel töri, összeturmixolja és felgyújtja a mobiltelefonját

külföld
2015 július 22., 19:05
comments 63

Még nagyon sok van hátra az előválasztásokig, de már így is gyakran kell azon gondolkoznunk, hova lehet ezt még fokozni. Amióta a politikai értelemben köz- és önveszélyes, rasszista idióta milliárdos, Donald Trump beszállt a kampányba, tényleg bármi megtörténhet. Kedden Trump mintegy mellékesen egy beszéde közben felolvasta a szintén republikánus Lindsey Graham mobilszámát.

Graham szerdán pedig az egyetlen igazán minőségi reakcióval válaszolt. Nyilvánosságra hozott egy videót, amin egy csomóféleképpen elpusztít egy hasonló kihajthatós telefont, mint amilyet ő maga is használ. Graham híres amúgy arról, hogy ilyen telefonokat használ, egy hozzá közel álló forrás szerint hiába van most szüksége új telefonszámra, nem fogja az alkalmat kihasználni arra, hogy lecserélje telefonját egy modernebb modellre, marad ennél. Korábban ő volt az a politikus is, aki azzal dicsekedett, hogy még életében nem küldött el egyetlen emailt sem. (via Vox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.