link Forrás

Jön a Space Jam 2, LeBron James főszereplésével?

a hetedik művészet
2015 július 22., 21:21
comments 47

Nagyon beindultak a netes találgatások, mert minden ebbe az irányba mutat. Szerdán ugyanis az NBA szűk közelmúltjának legnagyobb sztárja, LeBron James bejelentette, hogy együttműködési megállapodást írt alá a Warner Bros. Entertainmenttel, amiből film, tévés dolgok és digitális tartalom is ki fog majd sülni.

Ennyiből persze még nem következne automatikusan, hogy a Space Jam második része bukkanna fel máris, hiszen James egy csomó más dologban is együttműködhetne a céggel. Csakhogy épp pár hete szúrták ki Twitteren, hogy a Warner Bros. beadott egy csomó új jogvédelmet és szerzői jogi igényt Space Jam-tematikájú dolgokra mostanában.

A két tény együttállása pedig már több mint gyanús.

Ha valakinek nem lenne meg, a Space Jam egy 1996-os remekmű, ami máig nem vesztett semmit varázsából. A filmben Michael Jordan Tapsi Hapsi, Dodó és a többiek társaságában mérkőzik meg egy rakás rosszindulatú űrlénnyel egy kosárlabdameccsen. Ha valaki esetleg még nem látta volna, mindenképp érdemes pótolni. Már csak a filmzenék miatt is.

Még így sem tudni biztosat, és korábban mind James, mind a cég többször cáfolta, hogy ilyesmire készülne. Ami Hollywoodban persze nem jelent semmit.

Addig meg érdemes az eredeti Space Jam-film honlapját böngészni, ami 1996 óta változatlan, és jelenleg alighanem az egyik legjobb elérhető honlap a világon. (via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.