Mégsem kap másfél milliót a romagyilkos K. Árpád

bűnügy
2015 július 22., 11:21
comments 94

K. úgy érezte azért jár neki kártérítés, mert a Blikk még azelőtt merészelte őt sorozatgyilkosnak nevezni, hogy ügyében megszületett volna a bírósági ítélet.

Első fokon nyert is a bulvárlap ellen, és a bíróság másfél millió forint kártérítést ítélt meg neki. A Blikk fellebbezett, de másodfokon is vesztettek, igaz, az az ítélet már csak 500 ezer forint megfizetésére kötelezte az újságot.

A Kúria azonban most úgy döntött, hogy K. Árpádnak nem jár egy büdös fillér sem. Sőt, a hat ember, köztük egy kisgyerek meggyilkolásáért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt férfinak kell megfizetnie 225 ezer forint perköltséget.

(HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.