Összeölelkeztek a menhelyi kutyák, ez mentette meg őket az elaltatástól

ÁLLAT
2015 július 22., 18:01
comments 123

A menhelyeken készült kutyaképek mindig szívszorítóak, mert pontosan lehet tudni, hogy az állatok jelentős részét nem fogja örökbe fogadni senki, és sokan közülük ezért el lesznek altatva.

Egy Georgiai állambeli kutyamenhely két lakójának most az volt a szerencséje, hogy sikerült olyan képen felbukkanniuk, ami mellett egyetlen kutyarajongó sem mehetett el könnyek nélkül. Pedig a menhely kiírása szerint Kala és Keira órákra volt attól, hogy elaltassák őket, amolyan utolsó esélyként rakták ki a két kutya fényképét Facebook-oldalukra, ami aztán hatalmas karriert futott be az interneten.

Erről a képről van szó:

kutya01

A képhez leírás is társult, amiben a kutyák nevében elmesélte a menhelytől valaki, hogy ma van az utolsó napjuk és nagyon félnek. Két óra kellett, hogy a Facebook-poszt megjelenése után jelentkezzen valaki, hogy örökbe fogadná a két kutyát.

kutya02

És bár a fotónak hála egy szerencsés kimenetelű történetről van szó, sok menhelyi kutyának nem alakul ennyire jól az élete. Szóval ha valaki kutyavállaláson gondolkozik, mindig érdemes elsőnek menhelyeken körbenézni. (via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.