Kedves olvasók, önök szerint EZ AZ???

szex
2015 július 23., 10:54
comments 203

A police.hu megírta, hogy egy bejelentés alapján az V. kerületi rendőrség rájött, hogy egy társasház alagsorában kialakított masszázsszalonban tiltott prostitúciós tevékenységet végeznek, így június 10-én este megjelentek a szalonban.

photo_camera Fotó: police.hu

Két férfit meztelenül és egy nőt félmeztelenül találtak olyan holmik társaságában, amelyek tipikusan a szexuális örömszerzéshez kapcsolódnak – közölte Ficsor Karolina őrnagy, az V. Kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának megbízott vezetője.

A rendőrök a szalonban talált hét női alkalmazottat előállították, és két külföldi vendéget tanúként hallgattak ki. Közben befutott az akcióról mit sem sejtő 41 éves dunaújvárosi V. Attila, aki a helyet üzemeltette, egyből el is fogták. A prostituáltak elmondták, hogy a bevételük felét tarthatták meg, a többit le kellett adniuk a tulajnak, így a férfi tíz napja előzetesbe került.

Egy kérdés maradt csupán: mi a jó élet az a tárgyi bizonyítékként lefoglalt valami az utolsó képen? Csak nem egy gecis zsebkendő?

photo_camera Fotó: police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.