Kedves olvasók, önök szerint EZ AZ???

szex
2015 július 23., 10:54
comments 203

A police.hu megírta, hogy egy bejelentés alapján az V. kerületi rendőrség rájött, hogy egy társasház alagsorában kialakított masszázsszalonban tiltott prostitúciós tevékenységet végeznek, így június 10-én este megjelentek a szalonban.

Fotó: police.hu

Két férfit meztelenül és egy nőt félmeztelenül találtak olyan holmik társaságában, amelyek tipikusan a szexuális örömszerzéshez kapcsolódnak – közölte Ficsor Karolina őrnagy, az V. Kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának megbízott vezetője.

A rendőrök a szalonban talált hét női alkalmazottat előállították, és két külföldi vendéget tanúként hallgattak ki. Közben befutott az akcióról mit sem sejtő 41 éves dunaújvárosi V. Attila, aki a helyet üzemeltette, egyből el is fogták. A prostituáltak elmondták, hogy a bevételük felét tarthatták meg, a többit le kellett adniuk a tulajnak, így a férfi tíz napja előzetesbe került.

Egy kérdés maradt csupán: mi a jó élet az a tárgyi bizonyítékként lefoglalt valami az utolsó képen? Csak nem egy gecis zsebkendő?

Fotó: police.hu

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt